Najboljše za vas
Naše jedi pripravljamo skrbno in pod budnim očesom strokovnjakov za prehrano. Prisegamo le na surovine najvišje kakovosti od najboljših dobaviteljev. Naše slastne jedi pa so pripravljene s kontrolirano vsebnostjo soli in s čim manj dodatki.
Nežno podaljšamo trajnost jedi s povsem naravnimi postopki segrevanja jedi med 65 in 98 stopinjami Celzija oziroma pasterizacijo. Trajnost jedem podaljšamo brez dodajanja konzervansov. Gre za enostaven postopek, ki ga v domači kuhinji poznamo kot vkuhavanje. Tako zmanjšamo število mikroorganizmov in jedem naravno podaljšamo rok trajanja.
Navdihuje nas domača kuhinja in znanja slovenskih kuharskih mojstrov. Vse jedi izdelamo v Sloveniji, pa naj gre za tradicionalne slovenske ali internacionalne jedi. Vedno se trudimo izbirati le naravne sestavine in tradicionalne začimbe. Tako naši kuharski mojstri vse jedi pripravljajo prilagojene slovenskemu okusu.
Ob današnjem hitrem načinu življenja le redko najdemo čas za pripravo domačih, zdravih in okusnih jedi. Zato je vedno dobro imeti na zalogi okusen obrok Pogrej & pojej, ki po napornemu dnevu ali na potovanju zadovolji okus vsakega člana družine.
Vse pravice pridržane, Proconi d.o.o., 2013 - Koncept in oblikovanje: