BREZ DODANIH KONZERVANSOV
BREZ DODANIH BARVIL
BREZ DODANIH OJAČEVALCEV AROME
1
330
PORCIJ V EMBALAŽI
NETO KOLIČINA

Povprečna hranilna vrednost na porcijo

Energija
363 kcal
1518 kJ
18 %
Oglj. hidrati
23,1 g
9 %
Maščobe
21,8 g
31 %
Beljakovine
18,8 g
38 %
Sol
1,85 g
31 %
GDA = dnevna orientacijska vrednost za odrasle na osnovi 2000 kcal na dan. Prehranske potrebe posameznika so lahko višje ali nižje, v odvisnosti od spola, starosti, stopnje telesne aktivnosti in ostalih dejavnikov.
ZANIMIVO

Želimo, da je na vaših krožnikih le najboljše, zato smo izboljšali okus našemu Piščančjemu paprikašu in mu namesto svaljkov dodali krompirjev pire. Piščančje meso prvovrstne kvalitete ostaja v enaki količini in skupaj z okusno omako. Oboje pa smo pripravili v kombinaciji z pravim domačim krompirjevim pirejem.

Narejen je po domačem receptu z mlekom, kislo smetano in maslom. Vse to mu daje pristen in bogat okus, ki vas bo navdušil.

SESTAVINE
  • PIŠČANČJI PAPRIKAŠ (55%)
    Voda, dušeno piščančje meso 23%, kisla smetana, čebula, sladka smetana, olje oljne ogrščice, škrob, česen, mleta sladka paprika 0,3%, jedilna sol, zelenjavni bujon (naravne arome, jedilna sol, dekstroza, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, maltodekstrin; vsebuje zeleno), arome, začimbe in zelišča.

 

  • KROMPIRJEV PIRE (45%)
    Krompir 73%, polno mleko, kisla smetana, surovo maslo, jedilna sol.
NUTRICIONISTKA PRIPOROČA
Predlagamo, da izbrani jedi piščančji paprikaš s krompirjevim pirejem dodate trakce popečene rdeče paprike s sezamom ter pomarančo z vročo čokolado.
Tako boste svoj obrok uravnotežili in poskrbeli, da bo telo dobilo primerno količino vseh hranil, ki jih potrebuje za optimalno delovanje.
Andreja Širca Čampa, univ.dipl.inž
Trakci popečene rdeče paprike s sezamom
180 g rdeča pesa
5 g sezam
3 g olivno olje
4 g balzamični kis
Pomaranča z vročo čokolado
130 g pomaranča
20 g čokolada 70%
Poskusite tudi
Vse pravice pridržane, Proconi d.o.o., 2013 - Koncept in oblikovanje: